Kakaový koláč z remosky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 dl olej 2 ks vejce 2 lžíce kakao 2 dl kefír 2 lžičky prášek do pečiva 300 g cukr krupice 350 g polohrubá mouka na potření rum rybízová marmeláda na ozdobu 1 hrst kokos 1 balíček tmavá čokoládová poleva podle potřeby tuk na vymazání hrubá mouka na vysypání
Postup Kakaový koláč z remosky recept
Postup přípravy receptu
-
Mouku smícháme s cukrem, kakaem a práškem do pečiva. Do sypké směsi přidáme vejce, olej a kefír. Dobře promícháme. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané remosky a upečeme.
Po vychladnutí vyklopíme a potřeme marmeládou smíchanou s rumem.
Kakaový koláč z remosky přelijeme čokoládovou polevou. Jak poleva tuhne, posypeme povrch koláče kokosem.