Karbanátky z uzeného masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
0 kg brambory
0 kg uzené maso
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
strouhanka
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve uvaříme uzené maso. Brambory také uvaříme, necháme vychladnout a oloupeme.

  2. Uzené maso a oloupané brambory umeleme, osolíme, okořeníme a přidáme žloutky. Směs promícháme a děláme z ní karbanátky na prst silné. Obalíme je v rozšlehaných bílcích a ve strouhané housce.

  3. Karbánatky usmažíme na tuku z obou stran.

  4. Karbanátky z uzeného masa podáváme s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!