Kaviár z rajčat recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2-3 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
500 g rajče
3 kuličky nové koření
mletý bílý pepř
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata nařízneme, přelijeme horkou vodou a oloupeme. Pak je pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno.

  2. V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme rajčata, česnek, koření a krátce orestujeme. Pak směs na mírném ohni podusíme. Občas mícháme. Kaviár z rajčat by měl mít konzistenci hustší kaše. Nakonec jej podle chuti osolíme a zakapeme citronovou šťávou.

  3. Kaviár z rajčat mažeme na topinky pečené nasucho a zdobíme zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!