Králík v marinádě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 porce králičí maso
marináda
cukr
3 stroužky česnek
1 dl olej
sůl
1 ks citron
1 lžíce med
0.5 lžičky kari koření
1 lžíce sójová omáčka
1 plechovka sterilované žampiony
mletý černý pepř
2 lžíce nakládaná cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Králičí maso nakrájíme na kousky, ale může být i kuřecí nebo krůtí.

  2. Suroviny na marinádu smícháme a vmícháme šťávu z citronu. a naložíme do ní králičí kousky. Králíka v marinádě necháme do druhého dne. Druhý den pečeme králíka v troubě pod pokličkou do změknutí.

  3. Králíka v marinádě podáváme s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!