Krémeš z BeBe sušenek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 konzerva jahody
1 balíček BeBe sušenky
3 balíčky šlehačka v prášku
4 balíčky zlatý klas
podle potřeby
voda

Postup přípravy receptu

  1. Ze třech zlatých klasů připravíme podle návodu na obalu pudink. Šťávu z ovoce scedíme stranou a ovoce necháme okapat.

  2. Připravíme si želatinu. Šťávu z ovoce přivedeme k varu (podle potřeby ji dolijeme vodou do požadovaného množství) a za stálého míchání do něj vsypeme zlatý klas. Směs necháme provařit a odstavíme.

  3. Na plech rozložíme vedle sebe BeBe sušenky. Na ně navrstvíme připravený pudink, který poklademe ovocem. Krémeš přelijeme teplou želatinou a necháme ztuhnout.

  4. Připravíme si šlehačku z prášku. Vychlazený dezert z BeBe sušenek potřeme šlehačkou. Můžeme jej ozdobit ovocem nebo strouhanou čokoládou. Záleží na fantazii.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!