Krůtí maso z alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

800 kg krůtí prsa
marináda
3 špetky sůl
4 špetky kari
4 špetky pepř mletý
30 ml olivový olej
1 ks cibule krájená nadrobno
2 stroužky česnek prolisovaný
4 špetky koření na drůbeží maso
příloha
8 ks brambory
na obalení
4 díly alobal
podle chuti
4 snítky čerstvý rozmarýn

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Z oleje, soli, pepře, kari a dalšího koření, cibule a česneku vymícháme marinádu, kterou maso důkladně potřeme a necháme odležet.

  2. 4 čtverce alobalu potřeme marinádou. Na nanesenou marinádu rozdělíme brambory, nakrájené na tenké plátky (oloupané), maso, snítku rozmarýnu a vše zabalíme.

  3. Krůtí maso z alobalu pečeme 40 minut v troubě vyhřáté na 220°C. Vhodnou přílohou jsou brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!