Kuřecí polévka z drůbků recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.3 ks celer
1 ks mrkev
1 ks petržel
100 g kuřecí srdce, žaludek, játra
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
příloha
1-2 ks vejce
3 lžíce studená voda

Postup přípravy receptu

  1. Oprané drůbky nakrájíme na menší kousky. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.

  2. Vše dáme vařit do osolené a opepřené vody asi na hodinu a půl.

  3. Když je vše měkké, dobře rozšleháme vajíčko s vodou a vmícháme do polévky.

  4. Kuřecí polévku z drůbků povaříme a okořeníme vegetou.

  5. Kuřecí polévku z drůbků na talířích zdobíme sekanou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!