Květákový salát s vejci v tatarské zálivce recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce majonéza
1 ks květák
mletý pepř
zelená petrželka
1 dl tatarská omáčka
2 ks vejce natvrdo
200 g šunkový salám

Postup přípravy receptu

  1. Očištěný a opraný květák rozebereme na růžičky, uvaříme dokřupava v osolené vodě a necháme okapat. V míse rozmícháme majonézu s tatarskou omáčkou a drobně nasekanou petrželkou. Podle chuti lehce osolíme a opepříme mletým pepřem.

  2. Přidáme růžičky květáku, na nudličky nakrájený šunkový salám, na hrubém struhadle nastroujaná uvařená vajíčka a zlehka promícháme. Dáme dobře vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!