Labužnické klobásky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 lžíce kečup klobása 30 kapek citronová šťáva 1 lžička worcesterská omáčka 1 lžička tekutá vitana
Postup Labužnické klobásky recept
Postup přípravy receptu
-
V misce rozmícháme 3 polévkové lžíce kečupu s 1 kávovou lžičkou worcesterské omáčky. Ochutíme asi 30 kapkami citronové šťávy a 1 kávovou lžičkou tekuté Vitany. Podle chuti přisolíme a na plotně zahřejeme a promícháme.
Klobásku nakrájíme na asi 4 cm dlouhé kousky a oba konce křížem nakrojíme.Takto připravené klobásky opečeme na oleji a do každé pak zapíchneme párátko.
Podáváme je s kečupovou omáčkou a každý si sám klobásku namáčí do omáčky.