Ledový salát s jablky a pečenými prsíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
5 g solamyl
pažitka
500 g jablka
1 lžíce med
bílý pepř
250 g kuřecí prsíčka
vinný ocet
1 ks ledový salát
1 menší pomeranč
50 ml olivový olej (Bertolli Extra Vergine)

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky nebo nudličky, osolíme a obalíme v solamylu. Zproduka orestujeme na části olivového oleje do zlatova. Opraný salát natrháme, jablka nakrájíme na nudličky, smícháme a zalijeme dresinkem připraveným z pomerančové šťávy, zbytky oleje,medu a ostatních surovin dle vlastní chuti. Promíchaný salát vrstvíme na talíř nebo do mísya doplníme čerstvě opečenými kuřecími prsíčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!