Lososový tatarák recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 1 svazeček kopr 1 ks citron 30 ks kapary 400 g losos 1 lžíce olivový olej mletý černý pepř 70 g dijónská hořčice
Postup Lososový tatarák recept
Postup přípravy receptu
-
Filet z lososa zbavíme kůže a odstraníme kosti, nejlépe pinzetou. Maso nakrájíme na malé kostičky.
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kapary posekáme nadrobno. Omytý kopr rozebereme na snítky a ty jemně pokrájíme. Dijónskou hořčici, olivový olej a šťávu z jednoho citronu v míse vyšleháme do hustšího krému. Ochutíme solí a pepřem.
Nakonec všechny ingredience smícháme dohromady a necháme dvě hodiny odležet v lednici.
Tatarák podáváme s opečenými toasty.