Lososový tatarák s avokádem recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

sůl
0,5 ks avokádo
0,5 ks limetka
250 g losos
1 lžička ocet balsamico
0,5 lžiček čerstvý zázvor
1 - 2 lžíce sekaná pažitka
1 - 2 střiky tabasco
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Lososa zbavíme kůže a nakrájíme ostrým nožem na co nejmenší kostičky. Avokádo nakrájíme na drobné kostičky a zakapeme částí limetkové šťávy

  2. Do mísy dáme lososa, avokádo a pažitku. Přidáme tabasco, balsamico, trochu limetkové šťávy a špetku strouhaného zázvoru. Lososový tatarák osolíme a opepříme. Důkladně jej promícháme, případně ještě osolíme

  3. Lososový tatarák s avokádem podáváme na opečeném toustovém chlebu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!