Maďarská bramboračka recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- 50 g slanina sůl 5 ks brambory 1 ks cibule 1 l voda vegeta 100 g vysočina hladká mouka kořenová zelenina mletá sladká paprika
Postup Maďarská bramboračka
Postup přípravy receptu
-
Slaninu nakrájíme na kostičky. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, kořenovou zeleninu na kolečka, brambory na kostičky
V hrnci slaninu vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu. Vše opečeme, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme papriku, sůl a brambory. Zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Potom přidáme nakrájenou vysočinu a maďarskou bramboračku dovaříme. Podle chuti ji osolíme
Maďarskou bramboračku podáváme s čerstvým pečivem.