Milánské maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 lžíce máslo 2 ks rajče 1 lžíce rajčatový protlak 4 lžíce eidam 400 g špagety 100 g dušená šunka 600 g libové hovězí maso 2 lžičky kořenící směs
Postup Milánské maso recept
Postup přípravy receptu
-
Očištěné hovězí maso pomeleme na masovém strojku nahrubo.
Maso vložíme do kastrolu, zalijeme vodou tak, aby bylo ponořené, přidáme syrové máslo, kořenící směs a špetku soli, rajský protlak a dusíme pod pokličkou doměkka.
Do měkkého masa přimícháme na nudličky nakrájenou šunku.
Touto směsí přeléváme obvyklým způsobem uvařené a propláchnuté špagety, před podáváním posypeme milánské maso nastrouhaným sýrem.