Mleté maso na zelenině z wok pánve recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks červená paprika
40 dkg mleté maso
1 lžička olivový olej (Bertolli Extra Vergine)
1 střední pórek
1 balíček mražená kukuřice
podle chuti
sůl
petrželová nať
mletý zázvor
1 lžíce koření čína Vitana
orient koření Vitana
příloha
2 hrnky rýže

Postup přípravy receptu

  1. Rýži propláchneme a dáme vařit, jak jsme zvyklí.

  2. Pórek a papriku očistíme a nakrájíme.

  3. Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje, na něm opékáme mleté maso, přitom maso rozdělujeme na drobné kousky. Okořeníme podle receptu nebo podle vlastní chuti. Přisypeme mraženou kukuřici a na kostky nakrájenou červenou papriku, za stálého míchání krátce smažíme, ke konci přípravy vsypeme jemně nakrájený pórek a ten už jen krátce orestujeme.

  4. Na talíř upravíme vařenou rýži do hnízda a do něj naservírujeme masovo-zeleninovou směs z wok pánve.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!