Musaka v pomalém hrnci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 ks cibule
1 ks lilek
120 g sýr feta
1 konzerva krájená rajčata
500 g mleté hovězí maso
1 ks zelená paprika
225 g rajský protlak
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Velký lilek a cibuli nakrájíme na plátky. Česnek nakrájíme na kostičky, papriky na nudličky.

  2. Na pánvi orestujeme maso téměř dohněda. Tuk odlijeme.

  3. Do pomalého hrnce dáme plátky lilku. Na něj rozložíme mleté maso a přidáme všechny suroviny kromě sýra. Hrnce zakryjeme a vaříme na stupeň LOW 6 - 8 hodin.

  4. Musaku z pomalého hrnce rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!