Musaka v pomalém hrnci recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 1 ks cibule 1 ks lilek 120 g sýr feta 1 konzerva krájená rajčata 500 g mleté hovězí maso 1 ks zelená paprika 225 g rajský protlak podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Musaka v pomalém hrnci recept
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme. Velký lilek a cibuli nakrájíme na plátky. Česnek nakrájíme na kostičky, papriky na nudličky.
Na pánvi orestujeme maso téměř dohněda. Tuk odlijeme.
Do pomalého hrnce dáme plátky lilku. Na něj rozložíme mleté maso a přidáme všechny suroviny kromě sýra. Hrnce zakryjeme a vaříme na stupeň LOW 6 - 8 hodin.
Musaku z pomalého hrnce rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a ihned podáváme.