Ostrá pomazánka z utopenců recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- cukr sůl 3 lžíce majonéza 1 ks malá cibule 4 lžíce sladký kečup mletý černý pepř 1 lžička dijónská hořčice 2 ks nakládaná feferonka 4 ks utopenci
Postup Ostrá pomazánka z utopenců
Postup přípravy receptu
-
Špekáčky vyjmeme z nálevu, oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Cibuli oloupeme a velmi jemně nakrájíme na kostičky. Feferonky očistíme a jemně usekáme
Všechny připravené ingredience promícháme a spojíme s kečupem a majonézou. Podle chuti přisolíme, opepříme a přisladíme. Pomazánku necháme asi 2 hodiny odležet v chladu
Ostrou pomazánku ze špekáčků mažeme na kolečka rohlíků nebo plátky veky. Zdobíme červenou paprikou a natí petrželky.