Ostrá pomazánka z utopenců recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

cukr
sůl
3 lžíce majonéza
1 ks malá cibule
4 lžíce sladký kečup
mletý černý pepř
1 lžička dijónská hořčice
2 ks nakládaná feferonka
4 ks utopenci

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky vyjmeme z nálevu, oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Cibuli oloupeme a velmi jemně nakrájíme na kostičky. Feferonky očistíme a jemně usekáme

  2. Všechny připravené ingredience promícháme a spojíme s kečupem a majonézou. Podle chuti přisolíme, opepříme a přisladíme. Pomazánku necháme asi 2 hodiny odležet v chladu

  3. Ostrou pomazánku ze špekáčků mažeme na kolečka rohlíků nebo plátky veky. Zdobíme červenou paprikou a natí petrželky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!