Ostrý guláš s fazolemi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
3 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
mletý pepř
1 l masový vývar
700 g hovězí přední
450 g bílé fazole
450 g zelené fazolky
1 ks červená chilli paprička
na ozdobu
citronová kůra

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek oloupeme a obojí nakrájíme na plátky. Chilli papričku omyjeme, zbavíme zrníček a nakrájíme na nudličky.

  2. Maso opečeme na rozpáleném oleji, osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli, česnek, chilli a společně podusíme. Nakonec podlijeme vývarem a vaříme asi 75 minut. Potom přidáme zelené fazolky a vaříme ještě asi čtvrt hodiny. Asi 5 minut před koncem vaření vmícháme bílé fazole a vše provaříme.

  3. Ostrý guláš s fazolemi podáváme v hlubokých talířích ozdobený citronovou kůrou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!