Ostrý guláš s fazolemi recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 3 lžíce olej sůl 2 ks cibule mletý pepř 1 l masový vývar 700 g hovězí přední 450 g bílé fazole 450 g zelené fazolky 1 ks červená chilli paprička na ozdobu citronová kůra
Postup Ostrý guláš s fazolemi recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a česnek oloupeme a obojí nakrájíme na plátky. Chilli papričku omyjeme, zbavíme zrníček a nakrájíme na nudličky.
Maso opečeme na rozpáleném oleji, osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli, česnek, chilli a společně podusíme. Nakonec podlijeme vývarem a vaříme asi 75 minut. Potom přidáme zelené fazolky a vaříme ještě asi čtvrt hodiny. Asi 5 minut před koncem vaření vmícháme bílé fazole a vše provaříme.
Ostrý guláš s fazolemi podáváme v hlubokých talířích ozdobený citronovou kůrou.