Ostrý rybí krém recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

sůl
150 ml majonéza
3 lžíce zakysaná smetana
citronová šťáva
3 lžíce sladký kečup
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika
nať jarní cibulky
200 g pečené rybí maso
1 ks velká chilli paprika

Postup přípravy receptu

  1. Pečenou nebo grilovanou rybu podle potřeby zbavíme kůže i kostí a nakrájíme na kousky. Chilli papriku omyjeme, očistíme od jadérek a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na jemná kolečka

  2. Kousky pečené ryby, kečup, zakysanou smetanu a chilli papriku rozmixujeme do hladka. Směs podle chuti osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kořením. Nakonec vmícháme majonézu

  3. Ostrý rybí krém rozdělíme do mističek, ozdobíme usekanou cibulovou natí a podáváme s opečeným toastem a čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!