Pangas s hořčicovou omáčkou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 2 lžíce olivový olej 1 lžíce sójová omáčka voda na podlití citronový pepř 500 g filé pangase 4 lžíce hořčicová omáčka (Helmanns)
Postup Pangas s hořčicovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Pangase necháme rozmrazit a osušíme. Potřeme marinádou vymíchanou ze soli, oleje, 2 lžic hořčicové omáčky a čerstvě namletého citronového pepře. Takto necháme odležet
Pánev rozpálíme a pangase po obou stranách osmahneme. Až je pangas propečený, podlijeme trochou vody, přidáme sójovou omáčku a zbytek hořčicové omáčky. Necháme krátce probublat
Pangase s hořčicovou omáčkou podáváme s brambory nebo rýží a zeleninovou oblohou.