Pangas s hořčicovou omáčkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce olivový olej
1 lžíce sójová omáčka
voda na podlití
citronový pepř
500 g filé pangase
4 lžíce hořčicová omáčka (Helmanns)

Postup přípravy receptu

  1. Pangase necháme rozmrazit a osušíme. Potřeme marinádou vymíchanou ze soli, oleje, 2 lžic hořčicové omáčky a čerstvě namletého citronového pepře. Takto necháme odležet

  2. Pánev rozpálíme a pangase po obou stranách osmahneme. Až je pangas propečený, podlijeme trochou vody, přidáme sójovou omáčku a zbytek hořčicové omáčky. Necháme krátce probublat

  3. Pangase s hořčicovou omáčkou podáváme s brambory nebo rýží a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!