Pangasius na pánvi se zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 ks pórek
200 g brokolice
3 lžíce olivový olej
1 ks červená paprika
250 ml smetana ke šlehání
1 ks žlutá paprika
300-500 g pangasius
podle chuti
sůl
bazalka
mletý pepř
kari koření
koření na ryby

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Kapii na nudličky, pórek na kolečka a brokolici rozebereme na růžičky. Česnek prolisujeme. Filety dáme rozmrazit a poté je nakrájíme na kostičky.

  2. Na hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme kousky ryby, kapii, pórek a brokolici. Směs osolíme, posypeme bazalkou, pepřem, kari a kořením na ryby a přidáme utřený česnek. Dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Potom přidáme smetanu a chvíli povaříme, dokud omáčka nezhoustne.

  3. Pangase se zeleninou podáváme s rýží nebo těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!