Smažený pangasius recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
vejce
strouhanka
smetana
citron
bílý pepř
hladká mouka
olej na smažení
bylinková sůl
4 plátky pangasius

Postup přípravy receptu

  1. Pangase omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a po obou stranách posypeme bylinkovou solí

  2. Vejce rozšleháme se smetanou (asi 2 lžíce na 1 vejce), mírně osolíme a opepříme. Do dalších talířků nebo mističek si přichystáme hladkou mouku a strouhanku

  3. Pangase nejprve obalíme v mouce, namočíme ve vajíčku a dáme do strouhanky. Pak smažíme v rozpáleném oleji

  4. Smažený pangasius je dobrý s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!