Paprikáš z vajec recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
40 g máslo
1 ks cibule
3 dl zakysaná smetana
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
3 ks vejce natvrdo
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriky na nudličky.

  2. Cibuli osmažíme dozlatova na másle. Přidáme papriky, sejmeme z plotýnky a vmícháme mletou papriku a sůl. Směs zalijeme několika lžícemi vody a podusíme několik minut. Pak přidáme na kousky nakrájená vejce, prohřejeme.

  3. Před podáním paprikáš z vajec polijeme kysanou smetanou. Paprikáš z vajec ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!