Pasta Brunensis recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těstoviny
1 konzerva tuňák
podle potřeby
olej
cibule
olivy
tvrdý sýr
sterilovaná kukuřice
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na oleji. Přídáme celou plechovku tuňáka a asi 5 - 10 minut opékáme. Přidáme sterilovanou kukuřici a dusíme.

  2. Mezitím si uvaříme těstoviny podle vlastního výběru. Řídíme se pokyny uvedenými na obalu. Těstoviny scedíme.

  3. Do těstovin zamícháme připravenou tuňákovou směs a nadrobno nakrájený tvrdý sýr. Doplníme o kousky oliv a dobře zamícháme. Nakonec osolíme podle naší chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!