Pečené cibule recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

120 g bylinkové máslo
6 ks červená cibule
mořská sůl
podle chuti
sůl
tymián
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 220°C.

  2. Cibule oloupeme a seřízneme tak, aby dobře stály. Z vrchu je nařízneme, asi 1,5 cm pod okraj.

  3. Bylinkové málo utřeme s tymiánem, solí a pár kapkami citronové šťávy do pěny.

  4. Trošku otevřeme cibule a naplníme je bylinkovým máslem a tím, co zbude je potřeme.

  5. Zapékací misku vysypeme mořskou solí a cibule na ni rozložíme. Cibule pečeme přibližně půl hodiny.

  6. Pečené cibule můžeme ihned servírovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!