Perník z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 hrnek cukr
0.8 hrnku olej
1 ks vejce
3 lžíce rum
1 lžíce marmeláda
2 lžíce kakao
2 hrnky mléko
3 hrnky hladká mouka
1 balíček prášek do perníku
1 balíček skořicový cukr
1 balíček čokoládový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny a pak sypké.

  2. Pekárnu zapneme na rychlý program, tj. asi 15 minut míchat a 1 hodinu péci.

  3. Upečený perník necháme v pekárně vychladnout. Teprve pak jej vyklopíme.

  4. Perník z domácí pekárny ozdobíme podle fantazie a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!