Pikantní čína recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 lžička sůl
2 lžíce solamyl
1 ks žloutek
2 lžičky kari
2 lžíce maggi
0.5 lžičky mletý pepř
1 kg vepřová kýta
1 lžička worchester
podle chuti
feferonka

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Smícháme se žloutkem, solí, solamylem, kari, mletým pepřem, worchestrem a maggi. Podle chuti přidáme nasekané feferonky. Naloženou čínu dobře promícháme a necháme 12 - 14 hodin proležet.

  2. Maso pak pečeme na rozpáleném tuku, až je měkké.

  3. Pikantní čínu podáváme s libovolnou přílohou a zdobíme cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!