Pikantní fazolkový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 stroužky česnek
3 lžíce olej
sůl
- ocet
0.5 kg fazolky
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky můžeme použít čerstvé nebo sterilované. Čerstvé zbavíme konců a vláken a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme je doměkka. Uvařené fazolky scedíme a dáme na talíř.

  2. Během vaření si nadrobno nastrouháme feferonky, česnek a drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme ocet a pepř.

  3. Nalijeme na fazolky připravenou směs pikantní fazolkový salát necháme vychladnout.

  4. Vychladlý pikantní fazolkový salát podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!