Pikantní rolády z vepřového masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 plátky vepřové řízky
podle chuti
sůl
pepř
na obalení
4 plátky anglická slanina
omáčka
250 ml smetana na vaření
náplň
200 g paštika pikantní

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Po celé ploše je potřeme paštikou, srolujeme a celé zabalíme do plátku slaniny. Sevřeme skřipcem na závitky, ovážeme režnou nití nebo upevníme párátky a dáme do předehřáté trouby zapéct.

  2. Vypečenou šťávu z masa rozředíme smetanou, přidáme pepř a krátce povaříme. Do omáčky vložíme upečené rolády a prohřejeme je.

  3. Pikantní rolády z vepřového masa podáváme nejlépe s vařenou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!