Pikantní tvaroh recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
sůl
1 svazek petrželka
1 ks cibule
0.5 lžičky cukr krupice
mletý bílý pepř
0.5 lžičky drcený kmín
500 g netučný tvaroh
na ozdobu
0.5 lžičky kmín

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Petrželku propláchneme, osušíme a nasekáme najemno.

  2. Tvaroh v míse vyšleháme metličkami do krému. Přidáme cibuli i česnek a petrželku (bez 4 lžiček na ozdobu). Smícháme a ochutíme solí, pepřem, cukrem i kmínem.

  3. Pikantní tvaroh podáváme v kompotových miskách, posypaný petrželkou a kmínem. Výbornou přílohou je knäckebrot nebo opečený toast.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!