Pivní marináda na maso recept

Apetit Recepty marináda

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks cibule
tymián
0,5 ks citron
bobkový list
0,5 sklenek olivový olej
1 sklenka světlé pivo

Postup přípravy receptu

  1. Střední cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Tymián a bobkový list nasekáme také nadrobno

  2. Cibuli, česnek a bylinky zalijeme půlkou vymačkaného citronu, olivovým olejem a pivem. Vše promícháme a do marinády vložíme plátky masa. Nádobku přikryjeme a necháme na pár hodin v lednici

  3. Pivní marináda dodá vepřovému masu výbornou chuť. Masové plátky můžeme připravit na grilu, v troubě i na pánvi. Masové plátky osolíme a opepříme až na konec.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!