Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

40 g olej
4 lžíce olej
2 lžičky sůl
250 g voda
4 lžíce kečup
300 g tuňák
1 lžička cukr krupice
500 g hladká mouka
4 lžíce strouhaný sýr
1,5 lžička sušené droždí
1/4 ks červená cibule
1 lžička koření na pizzu

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nalijeme vodu, olej, přidáme sůl, mouku, cukr a nakonec droždí. Pekárnu nastavíme na program Příprava těsta a za hodinu a padesát minut je těsto dobře propracované a nakynuté

  2. Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly a rozválíme do dvou kulatých placek

  3. Troubu předehřejeme na 180°C a na plechy položíme pečící papír

  4. Pizzové základy položíme na připravené plechy. Těsto potřeme olejem smíchaným s kečupem, posypeme kořením, poklademe tuňákem a kousky cibule

  5. Nakonec pizzy posypeme strouhaným sýrem a upečeme v předehřáté troubě. Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny je opravdu úžasná.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!