Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 40 g olej 4 lžíce olej 2 lžičky sůl 250 g voda 4 lžíce kečup 300 g tuňák 1 lžička cukr krupice 500 g hladká mouka 4 lžíce strouhaný sýr 1,5 lžička sušené droždí 1/4 ks červená cibule 1 lžička koření na pizzu
Postup Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do pekárny nalijeme vodu, olej, přidáme sůl, mouku, cukr a nakonec droždí. Pekárnu nastavíme na program Příprava těsta a za hodinu a padesát minut je těsto dobře propracované a nakynuté
Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly a rozválíme do dvou kulatých placek
Troubu předehřejeme na 180°C a na plechy položíme pečící papír
Pizzové základy položíme na připravené plechy. Těsto potřeme olejem smíchaným s kečupem, posypeme kořením, poklademe tuňákem a kousky cibule
Nakonec pizzy posypeme strouhaným sýrem a upečeme v předehřáté troubě. Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny je opravdu úžasná.