Pomazánka z vajec a tresčích jater recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks vejce
1 ks cibule
1 svazek ředkvičky
10 dkg lučina
1 konzerva tresčí jatra
na ozdobu
bylinky
podle chuti
súl

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí nastrouháme na hrubém struhadle. Ředkvičky nakrájíme na nudličky a malou cibuli na jemno.

  2. Lučinu utřeme se solí, přidáme vejce, ředkvičky, cibuli, tresčí játra a vše dobře promícháme.

  3. Pomazánku z vajec a tresčích jater mažeme na plátky veky nebo bagety a zdobíme bylinkami podle chuti.

  4. Pomazánka z vajec a tresčích jater je výborná i jako pohoštění pro přátele a hosty při nejrůznějších příležitostech.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!