Přírodní krkovice se sázeným vejcem a fazolkami recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
2 ks vejce
máslo
1 ks cibule
2 plátky šunka od kosti
50 g anglická slanina
2 plátky tvrdý sýr
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
2 plátky vepřová krkovice
200 g zelené fazolky

Postup přípravy receptu

  1. Plátky vepřové krkovice osolíme, opepříme, lehce poprášíme mletou paprikou a naklepeme. Plátky krkovice osmažíme na pánvi na troše oleje

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky a zelené fazolky na kousky. Na trošce másla zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájenou slaninu a fazolky. Orestujeme a necháme zvolna fazolky prohřát. Zvlášť na pánvi usmažíme volská oka

  3. Na osmaženou krkovici dáme plátek sýra, šunky a volské oko, přidáme fazolky s cibulí a slaninou

  4. Přírodní krkovici se sázeným vejcem a fazolkami podáváme s osmaženými brambory s cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!