Veganská rychlovka z knedlíku a zelí recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 lžička kmín
1 ks mrkev
3 plátky knedlík
1 ks veganský párek
150 g červené kysané zelí

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kostičky, veganský párek a mrkev na kolečka a ty pak na hranolky a plátky knedlíku na kostky

  2. Na pánev dáme naráz cibuli, mrkev, párek a kmín, přidáme olej a krátce orestujeme. Poté podlijeme asi půl deci vody a necháme minutu či dvě dusit. Pak vsypeme kostičky knedlíku, necháme chvilku opékat a nakonec přidáme zelí. Nemusí být červené, stejně chutné je i bílé. Směs promícháme a je hotovo

  3. Veganskou rychlovku z knedlíku a zelí podáváme jako chutný bezmasí hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!