Pudinkový čokoládový perník z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150-200 ml olej
4 ks vejce
150 g cukr krystal
50 g hořká čokoláda
1 balíček prášek do perníku
4 balíčky čokoládový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Těsto si připravíme mimo pekárnu, je velmi jednoduché. Hořkou čokoládu nastrouháme na jemno. Do mísy rozklepneme celá vejce, vsypeme pudinkové prášky, čokoládu, prášek do perníku, cukr a olej. Vymícháme těsto.

  2. Z domácí pekárny vyjmeme hnětací jehly a nastavíme program "pečení". Do nádoby vložíme těsto a dáme na hodinu péct. Vyzkoušíme špejlí, zda se nám těsto nelepí.

  3. Pudinkový čokoládový perník z domácí pekárny necháme před vyklopením vychladnout, pak jen nakrájíme na plátky a podáváme ke kávě nebo čaji.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!