Řecký guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
3 ks vejce
1 ks cibule
40 g celer
1 ks citron
- - pepř mletý
- - sýr strouhaný
- - paprika mletá
600 g plec vepřová

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a osmahneme ho na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, osolíme, opepříme, vmícháme papriku, podlijeme a dusíme, podle potřeby podléváme. Nakonec šťávu zaprášíme moukou, povaříme a dochutíme solí a pepřem. Jednotlivé porce guláše posypeme na talíři sýrem a obložíme natvrdo vařenými nakrájenými vejci a plátkem citronu. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!