Rizoto mnoha chutí recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 stroužky česnek 2 lžíce olej sůl 1 ks cibule 1 balíček arašídy 200 g žampiony mletý pepř 70 g zelené olivy 1 lžíce sójová omáčka 500 g mleté maso 1 lžíce worcestrová omáčka 1 ks středně velký pórek 3 ks rýže ve varném sáčku podle chuti strouhaný sýr
Postup Rizoto mnoha chutí recept
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme rýži podle návodu na obalu. Oloupeme cibuli, česnek, očistíme pórek a žampiony.
Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a za stálého míchání restujeme. Když je maso orestované, přidáme sójovou, worcestrovou omáčku,sůl a pepř.
Na teflonové pánvi si na oleji orestujeme nakrájený pórek, žampiony, česnek a olivy.
Uvařenou rýži vmícháme do orestovaného masa, přidáme zeleninovou směs a nakonec přidáme arašídy.
Rizoto mnoha chutí podáváme sypané strouhaným sýrem.