Rizoto mnoha chutí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
2 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
1 balíček arašídy
200 g žampiony
mletý pepř
70 g zelené olivy
1 lžíce sójová omáčka
500 g mleté maso
1 lžíce worcestrová omáčka
1 ks středně velký pórek
3 ks rýže ve varném sáčku
podle chuti
strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme rýži podle návodu na obalu. Oloupeme cibuli, česnek, očistíme pórek a žampiony.

  2. Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a za stálého míchání restujeme. Když je maso orestované, přidáme sójovou, worcestrovou omáčku,sůl a pepř.

  3. Na teflonové pánvi si na oleji orestujeme nakrájený pórek, žampiony, česnek a olivy.

  4. Uvařenou rýži vmícháme do orestovaného masa, přidáme zeleninovou směs a nakonec přidáme arašídy.

  5. Rizoto mnoha chutí podáváme sypané strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!