Rybí polévka z filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce škrob
5 lžic sherry
2 lžíce sójová omáčka
250 g rybí filé
3 ks cibulová nať
1 l asijský vývar
podle chuti
sůl
kari
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Filé nakrájíme na malé kostičky a lehce obalíme ve škrobu. Takto připravené filé namočíme v sherry.

  2. Cibulovou nať omyjeme a pokrájíme na drobná kolečka.

  3. V hluboké pánvi ohřejeme vývar, když je ohřátý, přidáme do něj maso a cibulovou nať. Vaříme zakryté pod pokličkou asi 5 minut.

  4. Nakonec rybí polévku z filé dochutíme solí, pepřem a kari. Dovaříme, aby bylo maso měkké a polévka nasákla chuť koření.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!