Rychlá a sytá chřestová polévka recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

2 snítky petrželka
600 ml voda
2 ks tavený sýr
2 plátky toastový chléb
1 kostka slepičí bujon
200 ml čerstvý bílý chřest

Postup přípravy receptu

  1. Plátky toastového chleba nakrájíme na kostičky a nasucho opražíme na pánvi

  2. Vodu přivedeme k varu, vhodíme kostku bujonu a 2 minuty provaříme. Přidáme oloupaný a na silnější kolečka nakrájený chřest. 8 minut vaříme

  3. Trojúhelníčky taveného sýra nakrájíme na kostičky a dáme na dno polévkových misek. Přidáme teplé toastové krutony a vše zalijeme horkou polévkou

  4. Rychlou a sytou chřestovou polévku promícháme, ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!