Rychlá a sytá chřestová polévka recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- 2 snítky petrželka 600 ml voda 2 ks tavený sýr 2 plátky toastový chléb 1 kostka slepičí bujon 200 ml čerstvý bílý chřest
Postup Rychlá a sytá chřestová polévka
Postup přípravy receptu
-
Plátky toastového chleba nakrájíme na kostičky a nasucho opražíme na pánvi
Vodu přivedeme k varu, vhodíme kostku bujonu a 2 minuty provaříme. Přidáme oloupaný a na silnější kolečka nakrájený chřest. 8 minut vaříme
Trojúhelníčky taveného sýra nakrájíme na kostičky a dáme na dno polévkových misek. Přidáme teplé toastové krutony a vše zalijeme horkou polévkou
Rychlou a sytou chřestovou polévku promícháme, ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.