Rychlá boloňská omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

cukr
1 stroužek česnek
olej
sůl
1 ks cibule
bazalka
0.5 kg mleté maso
1 ks rajský protlak
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme nebo nasekáme.

  2. Cibulku osmahneme, přidáme mleté maso a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a dusíme asi 10 minut. Vlijeme rajský protlak, znovu podusíme, přidáme bazalku, trochu vody a cukr. Podle potřeby ještě sůl a pepř. Opět 10 minut dusíme.

  3. Rychlou boloňskou omáčku podáváme k jakýmkoliv těstovinám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!