Rychlá hovězí polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce máslo
1 hrneček hovězí maso
1 kostka slepičí bujon
1 hrneček polévková zelenina
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
podle potřeby
polévkové nudle
zelená nať

Postup přípravy receptu

  1. Pokud o víkendu vaříme vývar, vždy si trochu vařeného krájeného masa můžeme uložit do mrazáku.

  2. Později jen na másle osmahneme nakrájenou zeleninu, přidáme teplou vodu, bujon a necháme vařit do změknutí. Následně přidáme uschované maso a nudličky do polévky. Pokud máme předvařené, necháme jen prohřát. Polévku nakonec ozdobíme libovolnou nasekanou natí a dochutíme.

  3. Rychlou hovězí polévku podáváme ihned na stůl.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!