Rychlá hovězí polévka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce máslo 1 hrneček hovězí maso 1 kostka slepičí bujon 1 hrneček polévková zelenina podle chuti sůl vegeta mletý černý pepř podle potřeby polévkové nudle zelená nať
Postup Rychlá hovězí polévka recept
Postup přípravy receptu
-
Pokud o víkendu vaříme vývar, vždy si trochu vařeného krájeného masa můžeme uložit do mrazáku.
Později jen na másle osmahneme nakrájenou zeleninu, přidáme teplou vodu, bujon a necháme vařit do změknutí. Následně přidáme uschované maso a nudličky do polévky. Pokud máme předvařené, necháme jen prohřát. Polévku nakonec ozdobíme libovolnou nasekanou natí a dochutíme.
Rychlou hovězí polévku podáváme ihned na stůl.