Salsa ďáblův dráp recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžičky cukr
3 stroužky česnek
1 lžička sůl
1 lžíce ocet
0.5 ks cibule
0.3 kg jablko
8 ks chilli paprička
12 ks cherry rajče
6 ks švestka
3 lžíce jemný kečup
3 ks červená chilli paprička

Postup přípravy receptu

  1. Švestky zbavené pecek a slupek, cherry rajčátka bez slupky, čtvrtka jablka bez slupky, česnek a cibuli vložíme do nádoby a rozmixujeme.

  2. Přidáme chilli bez zrníček, ocet, sůl, cukr a kečup a opět rozmixujeme. Výsledek poté asi 3/4 hodiny provaříme na mírném ohni, občas promícháme. Salsu vlijeme do skleničky, kterou zavaříme. Doba zavařování je 25 minut.

  3. Poté necháme salsu vychladnout a skladujeme v lednici. Salsa ďáblův dráp je vynikající k masu a jako ingredience do různých omáček.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!