Sandokanovy oči s kandovaným ovocem recept
Apetit Recepty cukrovíSuroviny na recept
- 50 g máslo 50 g kakao 50 g cukr moučka 3 lžíce cukr moučka 4 lžíce cukr moučka 125 g ztužený tuk 4 lžíce sušené mléko 50 g kandované ovoce 5 lžic kokosová moučka 50 g mleté ořechy 100 g mleté ořechy 4 lžíce čokoládový pudinkový prášek
Postup Sandokanovy oči s kandovaným ovocem
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si připravíme světlu vrstvu. V kastrůlku ve vodní lázni rozpustíme tuk, vmícháme cukr, mléko a kokos
V jiném kastrůlku rozmícháme tuk, cukr, kakao a čokoládový pudinkový prášek
Na náplň utřeme změklé máslo s cukrem, mletými ořechy a trochou rumu nebo rumové tresti
Na pracovní desku si rozložíme papírové košíčky, do každého položíme kousky kandovaného ovoce a zalijeme světlou vrstvou. Do středu dáme pomocí sáčku trochu náplně a "překryjeme" tmavou vrstvou
Sandokanovy oči s kandovaným ovocem necháme dobře zatuhnout.