Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 2 ks cibule 1/2 l vývar z kostí koření 2 lžíce mletá sladká paprika 1 ks krůtí stehno 1 balíček kysané zelí
Postup Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky
Postup přípravy receptu
-
Krůtí maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kostky
V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a maso na něm osmahneme. Mouku nepoužívám. Když je maso zatáhnuté, přidáme cibuli a mletou papriku. Mícháme do doby, dokud cibule nezezlátne
Směs přendáme do pečícího sáčku nebo uzavíratelné pečící formy, přidáme zelí a půl litru vývaru. Pytel zatáhneme a dáme péct na 3 - 4 hodiny při 120 °C
Hotový segedínský guláš z krůtího stehna podáváme s batátovými hranolky, protože jsou lowcarb:-)