Segedínský guláš z krůtího stehna a batátové hranolky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
1/2 l vývar z kostí
koření
2 lžíce mletá sladká paprika
1 ks krůtí stehno
1 balíček kysané zelí

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kostky

  2. V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a maso na něm osmahneme. Mouku nepoužívám. Když je maso zatáhnuté, přidáme cibuli a mletou papriku. Mícháme do doby, dokud cibule nezezlátne

  3. Směs přendáme do pečícího sáčku nebo uzavíratelné pečící formy, přidáme zelí a půl litru vývaru. Pytel zatáhneme a dáme péct na 3 - 4 hodiny při 120 °C

  4. Hotový segedínský guláš z krůtího stehna podáváme s batátovými hranolky, protože jsou lowcarb:-)


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!