Semínkový chléb z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička olej
1 špetka kmín
380 ml voda
6 g droždí
2 lžičky jablečný ocet
400 g chlebová pšeničná mouka
120 g žitná chlebová mouka
20 g sušená bramborová kaše
1 ks obyčejný celaskon
3 ks slunečnicová semínka (velká odměrka)
3 ks dýňová semínka (velká odměrka)
3 ks lněná semínka (velká odměrka)
3 ks sůl (malá odměrka)
1 ks cukr (malá odměrka)
1 špetka chlebové koření

Postup přípravy receptu

  1. Všechny uvedené suroviny dáme do nádoby z domácí pekárny.

  2. U pekárny ETA SIESTA pečeme semínkový chléb na program klasik, barva střední a velikost 1.

  3. Semínkový chléb z domácí pekárny už jen nakrájíme. Podáváme jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!