Silvestrovský samuraj recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks cibule 500 g vepřová plec 1 sklenka sterilovaná kapie 1 sklenka kunovjanka podle chuti sůl chilli koření mletá sladká paprika mletý černý pepř
Postup Silvestrovský samuraj recept
Postup přípravy receptu
-
Do rozpáleného oleje dáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme ho. Můžeme použít i kuřecí prsa.
Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, skleničku kunovjanky i s nálevem a skleničku červené sterilované papriky kapie s nálevem. Silvestrovský samuraj osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku a chilli koření. Vše podle vlastní chuti. Dávám dost chilli koření. Samuraj musí být červený. Dusíme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne a maso nezměkne. Silvestrovský samuraj nesmí plavat.
Silvestrovský samuraj podáváme s chlebem.