Silvestrovský samuraj recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
500 g vepřová plec
1 sklenka sterilovaná kapie
1 sklenka kunovjanka
podle chuti
sůl
chilli koření
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do rozpáleného oleje dáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme ho. Můžeme použít i kuřecí prsa.

  2. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, skleničku kunovjanky i s nálevem a skleničku červené sterilované papriky kapie s nálevem. Silvestrovský samuraj osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku a chilli koření. Vše podle vlastní chuti. Dávám dost chilli koření. Samuraj musí být červený. Dusíme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne a maso nezměkne. Silvestrovský samuraj nesmí plavat.

  3. Silvestrovský samuraj podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!