Skořicové tolárky recept
Apetit Recepty cukrovíSuroviny na recept
- 1 ks vejce 1 lžíce rum 150 g cukr moučka 75 g cukr moučka 2 lžičky mletá skořice 150 g hladká mouka 100 g sekané mandle teplá voda 100 g tuk na pečení
Postup Skořicové tolárky
Postup přípravy receptu
-
Ze všech surovin vypracujeme na vále hladké těsto, které dáme do chladu odpočinout
Z těsta vytvarujeme dva válečky a rozkrájíme na kolečka tloušťky 5 mm. Kolečka vidličkou rozmačkáme na placičky a upečeme v rozehřáté troubě dorůžova
Vychladlé skořicové tolárky potřeme skořicovou polevou. Příprava je jednoduchá. Moučkový cukr utřeme se skořicí a horkou vodou
Skořicové tolárky necháme ztuhnout a můžeme podávat.