Špagety PaiPai recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- olej 1 balíček špagety 1 plechovka sterilované žampiony 1 konzerva krůtí maso omáčka 3 stroužky česnek 1 ks cibule podle chuti sůl sádlo kečup vegeta 1 balíček olivy oregano 0.5 lžíce sójová omáčka chilli koření 0.5 lžíce worcesterová omáčka
Postup Špagety PaiPai recept
Postup přípravy receptu
-
Do vroucí osolené vody s trochou oleje vložíme špagety a uvaříme je podle návodu.
Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a česnek prolisujeme. Žampiony scedíme. Maso z konzervy nakrájíme.
Nejlépe do pánve s pokličkou dáme trochu sádla nebo oleje, na kterém zpěníme cibuli. Poté přidáme žampióny a orestujeme je. Kdo má rád olivy, může přidat i je. Pak vložíme do pánve maso. Ochutíme česnekem, pepřem worcestrovou omáčkou, sójovou omáčkou, vegetou, oreganem a podle potřeby chilli kořením.
Nakonec vmícháme kečup podle chuti. Pánev přikryjeme pokličkou a dusíme. Po chvíli přilijeme trochu vody, aby se vytvořila omáčka. Povaříme.
Hotovou omáčkou zalijeme uvařené špagety. Špagety PaiPai sypeme sýrem.