Špagety PaiPai recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
1 balíček špagety
1 plechovka sterilované žampiony
1 konzerva krůtí maso
omáčka
3 stroužky česnek
1 ks cibule
podle chuti
sůl
sádlo
kečup
vegeta
1 balíček olivy
oregano
0.5 lžíce sójová omáčka
chilli koření
0.5 lžíce worcesterová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí osolené vody s trochou oleje vložíme špagety a uvaříme je podle návodu.

  2. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a česnek prolisujeme. Žampiony scedíme. Maso z konzervy nakrájíme.

  3. Nejlépe do pánve s pokličkou dáme trochu sádla nebo oleje, na kterém zpěníme cibuli. Poté přidáme žampióny a orestujeme je. Kdo má rád olivy, může přidat i je. Pak vložíme do pánve maso. Ochutíme česnekem, pepřem worcestrovou omáčkou, sójovou omáčkou, vegetou, oreganem a podle potřeby chilli kořením.

  4. Nakonec vmícháme kečup podle chuti. Pánev přikryjeme pokličkou a dusíme. Po chvíli přilijeme trochu vody, aby se vytvořila omáčka. Povaříme.

  5. Hotovou omáčkou zalijeme uvařené špagety. Špagety PaiPai sypeme sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!