Špagety Pinolli recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 g česnek
10 g sůl
20 g parmazán
1 g mletý bílý pepř
70 g listový špenát
70 g sušená rajčata
20 g piniová jádra
1 g aromat
125 g italské špagety (5mm)
40 ml olej z rajčat

Postup přípravy receptu

  1. Česnek oloupeme a utřeme. Špenátové listy omyjeme. Parmazán nastrouháme.

  2. Na oleji ze sušených rajčat orestujeme rozetřený česnek, chvíli orestujeme a přidáme pokrájené špenátové listy a sušená rajčata. Ochutíme aromatem a bílým pepřem.

  3. Prohřejeme a přidáme špagety uvařené al dente. Důkladně promícháme, popřípadě dochutíme a přidáme piniová jádra.

  4. Špagety Pinolli chvilku prohřejeme a podáváme sypané parmazánem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!